Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

מתכון לדגים
מתכון לדג מרוקאי
דג לפי בחירה מושט מוסר נסיכה לפי טעמכן
שום
כוסברה
פלפלים חריפים אדומים
גמבה
2 עגבניות מגורדות
אחד לימון מקולף וחתוך לקוביות
תערובת בכלי של חצי כוס שמן
1 כף פפריקה מתוקה ומי שאוהב חריף חריף להוסיף חצי כפית פפריקה חריפה
כפית כורכום
כפית כמון
חצי כפית קרויה קימל
חצי כפית פילפל גרוס

לעשות מכל זה תערובת רוטב לשים בצד 2 כפות מרק עוף מומסות בכוס מים חמים

אופן ההכנה :
לקלף את השום ולחתוך אותו לרצועות קטנות לפזר בסיר לקצץ את הכוסברה אפשר להוסיף קצת פטרוזיליה חצי מהכמות לפזר בסיר בתחתית לחתוך את הגמבה לרצועות ולפזר וגם את קוביות הלימון לסדר את הדגים יפה מעל ליצוק את תערובת הרוטב עם השמן והתבלינים לפזר מכל את הכוסברה שנשארה והפלפלים האדומים החריפים להוסיף כוס מים כוס וחצי חצי מגובה הדגים להביא לרתיחה חמש דקות להוסיף את תערובת המרק עוף עם המים מעל לנער את הסיר שהכל יתערבב יפה ולבשל על אש קטנה כחצי שעה עד שהרוטב מצטמצם והוא לא סמיך מעדי ולא מימי מידי אפשר לשדרג ולהוסיף שקית פול ירוק של סאן פרוסט ואו חומוס סנפרוסט מוכן לבישול ואו חמוס שהושרה ללילה .

דג סלמון פולים ופלפלים חריפים עגבניות שרי וגמבה אדומה
עליזה חסןספר המתכונים של
מתכון של

עליזה חסן

52 מתכונים