Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

טעים מאוד הצלחה מובטחת בכל ארוחה 👍
קציצות דגים עם חומוס
מוסר טחון
פילה סלמון טחון
פילה טונה טחון
אני עירבבתי טונה וסלומון וטחנתי יחד
יצא פצצה .
כוסברה+פטרוזילה עלי סלרי
ביצה בצל גדול +5 שיני שום
כוס פירורי לחם ואו לחם רטוב מגורד על פומפיה

תבלינים :
למלית הקציצות
כמון , כורכום ,מלח,פילפל גרוס
לשים את הדגים חתוכים לקוביות +הירק+הבצל ושום
הלחם ואו הפירורים לטחון במג׳ימיקס להוסיף את הביצה ללוש אוב ולשים במקרר לכמה שעות להתגבש .

הרוטב
1 שקית חומוס סנפרוסט
קוזברה
פילפלים חריפים אדומים
10 שיני שום
1 לימון חתוך לקוביות

תבלינים : בקערה
3/4 כוס שמן ,1 כפית כורכום ,1 כף פפריקה חריפה ,1 כף שטוחה כמון ,חצי כפית פילפל גרוס ,חצי כפית כרוויה
2 כפות מרק עוף
את כל החומרים האלה לערבב לרוטב
בסיר שטוח ורחב לפזר את החומוס את הירק הקצוץ קוביות הלימון השום לשפוך את הרוטב ולערבב להוסיף 2 כוסות מים
להביא לרתיחה
לקחת את מלית הקציצות ליצור כדורים ולשים ברוטב
מסודר
לנער מידי פעם את הסיר שלא ידבק
לבשל בערך כשעה עד צימצום הנוזלים

קציצות דגים עם חומוס חריפות
עליזה חסןספר המתכונים של
מתכון של

עליזה חסן

52 מתכונים