Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
(דגים)

לבצק:

3 כוסות קמח
3 כפות שמן
1 כפית שטוחה מלח
מים חמים כמה שניכנס לקבלת בצק רך וגמיש לרידוד.
לרדד את הבצק דק ולחתוך פיסות בצק לא סימטריות להניח בצד

לרוטב:
1/4 כוס שמן
2 כפות רסק עגבניות
2 עגבניות מקולפות קצוצות
1 פלפל חריף פרוס דק דק
1 כף שום כתוש
2 קופסאות טונה
1/2 כפית קימל טחון
1 כף פפריקה חריפה או מתוקה
מיץ מלימון
מלח לפי הטעם
3 כוסות מים
1/2 כוס כוסברה קצוצה

הכנת הרוטב :
לשים את השמן בסיר להוסיף שום כתוש, רסק עגבניות , עגבניות, רצועות פלפל, טונה, פפריקה קימל, לימון ומלח.
לאדות ולהוסיף מים תוך כדי ערבוב.. להביא לרתיחה ולהכניס לסיר את רצועות בצק המקטע.
לבשל כ-10 עד 15 דקות על להבה נמוכה..

להגיש חם…

כל הזכויות שמורות C