Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

לנקות היטב את הדג
לסדר בתבנית 2 3 בצלים פרוסים לטבעות,2 3 בטטות מתוקות
לסדר את הדגים מעל עם עגבניות שרי
לטחון במעבד מזון
צרור כוסברה
4 5 לימון כבוש פרוסות
6 7 שיני שום
כוס שמן זית רבע כוס מיץ לימון
ארבע כפית פלפל שחור גרוס

לפזר את התערובת על הדגים ולסדר מעל גם מעט מהבטטות ותנור לשעה ורבע בערך

לכסות בנייר כסף מי שאוהב יותר שחום

אפשר להוציא את נייר הכסף באמצע האפיה

דג סלמון בתנור עם בטטה מתוקה
לאה נטףספר המתכונים של
מתכון של

לאה נטף

92 מתכונים