Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

שלמות , נקודה.
מתכון
250 גרם דג לבן (במקרה הזה לברק)מפולט ללא עור
חתוך לקוביות (1 סמ*1 סמ).
גרידה+מיץ מלימון שלם.
חצי מנגו חתוך לקוביות קטנות.
2 גבעולי בצל ירוק חתוך קטן.
חצי בצל סגול/לבן חתוך לקוביות קטנות.
צרור קטן כוסברה קצוץ.
חצי פלפל צ'ילי חתוך דק.
עגבניה חתוכה דק.
מלח
פלפל
2 כפות שמן זית
לערבב את כל המרכיבים חוץ מהלימון.
5 דקות לפני הגשה להוסיף את הלימון
ובתיאבון 😎

המטבח של עמית  > אוכל ביתי טרי וטעים
צרו קשר עוד היום 0542502009 נווה שרת,תל אביב