Share with:


פרווה

אופן הכנה

בקערה נשרה את הדגים במלח ולימון מספר שעות לפני הכנת הדג . אני משתמשת בנסיכת הנילוס ..דג לא קוצים ומאוד טעים ונוח לילדים ?. בסיר רחב ושטוח נשים שמן בנדיבות. נחתוך לרצועות : 2 גזר , 1 פלפל גמבה מכל צבע , 2 פלפל ירוק חריף , 2 עגבניות ,חצי ראש שום , וחבילה כוסברה חתוכה , 2 כפות פפריקה מתוקה בשמן וכף כורכום ומלח לפי טעמכם האישי . נבשל כ 15 דקות עד לריכוך הירקות . נשטוף את הדג נסחוט מנוזלים ונניח בסיר של הירקות ..15 שעה בישול ולהוריד מהגז . חלה ליד .

דג מרוקאי
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1169 מתכונים