Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

3 שיני שום כתושות
2 כפות שמן שומשום/רגיל
טריאקי בנדיבות
כף סוכר חום
2 כפות סויה
חצי גמבה חתוכה דק
מעט כרוב חתוך דק
1 גזר חתוך דק דק לגפרורים
מעט צילי חריף יבש/ככפית/לא חובה
כף בוטנים מלוחים/מלך/לא חובה
רבע חבילת נודלס מבושלת במים רותחים
מעט שעועית ירוקה חלוטה/אופציה
200 גרם סלומון מנוקה מעור חתוך לא דק מידי שלא יתפורר

אופן ההכנה
במחבת עם כף שמן שמים שום ומעט מאדים ..מוסיפים טריאקי סויה וסוכר מערבבים היטב מוסיפים ירקות (שעועית ירוקה) על להבה גבוהה מקפיצים 3 דקות
.מוסיפים את הנודלס מסונן ומערבבים מוסיפים צילי חריף מערבבים מסירים מהאש באותה מחבת מוסיפים מעט שמן ומטגנים את חתיכות הסולומון מוסיפים מעט טריאקי עליהם ומסירים מהאש שמים את הנודלס ומלמעלה את הדג..מסימים בבוטנים מעל כוסברה טריה והצל ירוק קצוץ…כמובן כל אחד לפי טעם אישי….טעים טעים

פאד-תאי- נודלס וסלומון
חגית פרג'וןספר המתכונים של
מתכון של

חגית פרג'ון

60 מתכונים