Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

מרכיבים
8 מנות יחידות דגים לפי בחירה(סלמון ,מושט,בורי
10 שיניי שום
1 שקית פול ירוק סנפרוסט
3 יחידות עגבניות
1 יחידה לימון
3 יחידות פילפל אדום צ׳ילי חריף
1 צרור קוזברה
2 כפות פפריקה חריפה ואו מתוקה
1/2 כוס שמן
1 כפית כורכום
1 כפית כמון
1 כפית קימל (כרוויה)
2 כפות מרק עוף
1/2 כפית מלח

אופן ההכנה
1לקלף את השום, לקצץ את הכוסברה ,לגרד את העגבניות ,לחתוך את הלימון לקוביות לחתוך את הגנה ופילפל צ'ילי לרצועות . את התבלינים : הפפריקה לערבב עם השמן להוסיף את שאר התבלינים ולערבב עם השמן להוסיף כוס מים ולהכין רוטב להניח בצד. לקחת סיר רחב ושטוח לשים את תוכן שקית הפולים לשים שיני השום קוביות הלימון הגמבה וחצי מכמות הכוסברה. לסדר יפה את הדגים . לפזר את יתרת הכוסברה מעל הדגים לשים את הפלפל צ'ילי מעל אחר כך לקחת את הרוטב שהכנו
ליצוק על הדגים לערבב טוב בנענועים .
להוסיף כוס מים לתת לזה רתיחה ולהנמיך את האש לבשל על אש קטנה כ 20 , 25 דקות בערך עד שהנוזלים מצטמצמים

לכבות את הגז לפני הגשה לפזר מעט כוזברה מעל ולהגיש

דג מרוקאי חריף עם פולים ירוקים
עליזה חסןספר המתכונים של
מתכון של

עליזה חסן

52 מתכונים