Share with:


צמחוני

אופן הכנה

ל 4 _ 5 מנות דג בסיר בנוני מחממים חצי כוס שמן עם מלח. קוצצים דק דק חצי בצל בנוני *מטגנים עד להזהבה. מכינים מראש שום *כתוש ומוסיפים בערך חצי כף לסיר מטגנים יחד (לא לשרוף) *מוסיפים כף פפריקה מתוקה וכף חריף *סודני בוחשים את העיסה מספר דקות מוסיפים 3 כפות *גדושות רסק עגבניות ובוחשים יחד מספר דקות. כל הבחישות *עם כף עץ בלבד מכינים מים רותחים *מראש בין כוס או כוס וחצי כוס רגילה ובוחשים. הרוטב צריך *להיות מעט דליל אפשר להרגיש עם בחישת הבלילה. מניחים את הסיר על *הלהבה הכי נמוכה. רוטב החרמיי מוכן *מתי שהרוטב צף שמן מלמעלה. הבישול *נמשך בערך בין לשעה או שעתיים כל הזמן על אש *נמוכה.רצוי מאד לשים את הדגים לפני התחלת הכנת *החרמיי בקערה עם הרבה מלח גס. לאחר *שהרוטב מוכן מוסיפים כפית כמון *כפית וחצי קרוויה וחצי לימון גדול בוחשים מספר דקות את הרוטב מוסיפים את *הדגים לשטוף הדגים מהמלח מעבירים *ללהבה יותר גדולה עם כף שופכים על הדגים מהרוטב . *במידה והם לא מכוסים ברוטב

בהצלחה💜לאה*💜

חריימי_מתכון של לאה בוארון
לאה בוארוןספר המתכונים של
מתכון של

לאה בוארון

50 מתכונים