Share with:


צמחוני

אופן הכנה

נתחי סלמון יפים – שוטפים היטב ומשרים בקופסה עם מעט מלח גס ומיץ לימון – ולמקרר לכ-1/2 שעה לפחות.
שוטפים היטב ומכניסים למרינדה – ושוב למקרר – ורצוי ליותר משעה.
המרינדה: (אין לי כמויות מדוייקות)
מעט שמן זית
2-3 שיני שום כתושות
מעט צ'ילי מתוק חריף
מעט רוטב סויה
מעט טארייקי(אני משתמשת בחב' קנור)
מלח מעט, פלפל שחור
כמה טיפות שמן שומשום
מעט ג'ינג'ר קצוץ דק
גרידת לימון
כף מים
מערבבים ומשרים את הדגים בקופסה סגורה במקרר
בתבנית מתאימה מניחים את מנות הדג ,ושופכים מעל את הרוטב שנשאר.. גורסים פיסטוק עם ירק שאוהבים, מכניסים לתנור חם ב-180 מעלות טורבו עם כיסוי, למשך 20 דקות בדיוק..מסירים כיסוי לעוד כ-10 דקות… יוצא טעיםםם ועסיסי

סלמון ברוטב אסייאתי טעימיםםםםם ביותר_מתכון של גילה כהן אבני – מאסטר מתכונים
גילה כהן-אבניספר המתכונים של
מתכון של

גילה כהן-אבני

146 מתכונים