Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

כמות ל10 סיגרים

מתכון
10 עלי סיגר מופשרים
למילוי הסיגר :
4 פילטים דג לברק ללא עור
1 בצל
1 פלפל חריף (אפשר חצי פלפל למי שלא אוהב חריף)
4 שיני שום
½ צרור כוסברה/פטרוזיליה
½ כפית גרידת לימון
מלח
פלפל

לסגירת הסיגר:
2 כפות קמח לערבב עם מעט מים עד ליצירת דבק סמיך.
✔במעבד מזון לטחון היטב את כל המרכיבים למילוי הסיגר פרט לדג.
להוסיף את הדג ולטחון ב3-4 פולסים ,זה חשוב מאוד – כדי שהדג ישאר בחתיכות גסות.
לטעום ולהוסיף מלח פלפל לפי הטעם

✔לפרוס עלה סיגר על משטח עבודה, לקחת מסה של דג (בעובי של כ2 אצבעות,לא למלא יותר מידי) ,לקבב אותה לצורה מוארכת, להניח ברוחב בחלק הקרוב אליכם להשאיר שוליים בצדדים של כ 2 ס"מ.
לקפל את הצדדים ולגלגל לאורך ,תוך כדי הידוק הסיגר.
לסגירה הרמטית יש להדביק בעזרת הדבק שהכנתם ולמרוח מעט ממנו בקצה העליון של העלה . ולקפל עד הסוף ולהדק בעדינות.
כך לעשות עם יתר עלי הסיגר.
✔לחמם שמן חצי עמוק (כמו לשניצל) במחבת רחבה ולטגן את הסיגרים מכל הכיונים עד להשחמה יפה.
להוציא לצלחת על נייר סופג.
✔עדיף לאכול בסמוך להגשה שישאר קריספי
✔אני הקפאתי חצי מהסיגרים לפני הטיגון לפעם הבאה, בקופסה אטומה.
בתאבון ושיהיה שבוע מקסים וחג שמח 😄

המטבח של עמית  > אוכל ביתי טרי וטעים
צרו קשר עוד היום 0542502009 נווה שרת,תל אביב
מתכוןמתכון