Share with:


צמחוני

אופן הכנה

מרכיבים
8 עלי סיגר
4 שיני שום קצוצים
4 בצלים ירוקים חתוך לרצועות דקות
חצי כרוב חתוך לרצועות דקות
3 גזרים חתוך למקלות
או מגורד
2 קישואים חתוכים לרצועות דקיקות
1 פלפל גמבה חתוך לרצועות דקות
3 כפות רוטב צ'ילי
3 כפות רוטב טריאקי
3 כפות רוטב סויה
2 כפות חומץ בלסמי
5 כפות שמן זית

אופן ההכנה
מטגנים את השום עם הבצל עד להזהבה .
מוסיפים את הירקות לא חשוב הסדר מוסיפים את כל שאר החומרים ומקפיצים כ 10 דקות לא יותר .
מסננים את הנוזלים ומכניסים למקרר לחצי שעה .
שמים על משטח עבודה עלי סיגר ,מערבבים קצת קמח ומים ומברישים בצדדים ובסוף של העלי , שמים קצת תערובת בהתחלה ,מקפלים את הצדדים ומגלגלים שמים בקופסה אטומה למכניסים למקפיא ל שעה עד שעתיים

מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה ונהנים עם רוטב חמוץ מתוק.

אגרול סיני במילוי ירקות_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים