Share with:


פרווה

אופן הכנה

180° ל 25 דקות
לבשל בסיר 4-5תפוח אדמה
מעט מלח וכף שמן
לאחר מיכן למעוך עד לקבלת פירה
להניח בצד
להכנת הפטריות
2 בצלים חתוכים לקוביות
1חבילת /שימורים פטריות שמפיניון
3 שיני שום
פלפל שחור
מלח
כמון
כורכום
פטרוזיליה קצוצה
קוצצים את הבצל והפטריות
מחממים מחבת מזלפים מעט שמן .מניחים את הבצל והפטריות
לאחר מספר דקות מוסיפים את יתר המצרכים
*פרט לפטרוזיליה
מערבבים על אש נמוכה עד לצמצום הנוזלים
לכבות את האש
להוסיף את הפטרוזיליה ולערבב היטב
מחברים בין הפירה והפטריות
מחממים תנור ל180°
פורסים דף פילו על משטח עבודה נקי
מפזרים מעט שמן זית .מכווצים את הבצק ומקפלים כמו שני כנפיים
מניחים כף מהמילוי סוגרים מעט מהצדדים ומגלגלים
מורחים ביצה .ניתן לפזר שומשום ואפשרי ללא
להכניס לתנור למשך 25 דקות עד להזהבה

מתכוןמתכון

מאפה פילו תפוח אדמה ופטריות_מתכון של אורנה שונם – מאסטר מתכונים
אורנה שונםספר המתכונים של
מתכון של

אורנה שונם

34 מתכונים