Share with:


בשרי

אופן הכנה

הכמות מספיקה ל-10 חצאי פיתות
לא צריך לבשל את הבשר לפני שמכנסים לפיתה!!!

מצרכים:
חצי קילו בשר בקר או כבש טחון
בצל קצוץ דק
חופן פטרוזליה קצוצה
מלח לפי הטעם
חצי כף פלפל שחור גרוס
חצי כף תבלין ראס אל חנות
כפית פפריקה
50 גרם צנוברים קלוים

אופן ההכנה:
1. לערבב הכל עם מעט שמן
2. להבריש את הפיתה עם שמן זית מבפנים ומבחוץ למלות את הפיתה בבשר.
3. לחמם הייטב מחבת פסים עם מעט שמן להניח את הפיתה תחילה כשהחלק הפתוח עם הבשר כלפי מטה.
3. להפוך משני הצדדים להקפיד על אש בינונית לא גבוהה מדי
4. מחממים תנור ל180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.
5. לאחר הצריבה במחבת, מניחים את חצאי הפיתות על נייר האפיה ומכניסים לתנור החם למשך 5 דקות.

ערייאס אורגינל_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים
שף מיכה כלפהספר המתכונים של
מתכון של

שף מיכה כלפה

157 מתכונים