Share with:


צמחוני

אופן הכנה

מרכיבים
4 חתיכות שניצל טונה דק דק
4 חתיכות דג אמנון
חבילה קטנה של פירורי לחם
קמח
שתי כפות של גרגירי שום
ביצה טרופה

הכנה
שמים את הדגים בלימון שעה שוטפים ומסננים אותם.
טובלים אותם בקמח בביצה ולאחר מכן בפירורי לחם.
מכניסים אותם לקירור כשעה להתייצבות לאחך .
מכן מטגנים אותם בשמן עמוק מצד לצד עד להזהבה אפשר לאכול עם רוטב צ׳ילי או כל רוטב

לפי הטעם האישי של כל אחד.

שניצל טונה דק דק ופילה אמנון מטוגן בשמן עמוק
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים