Share with:


צמחוני

אופן הכנה

למרינדה:
1לימון סחוט
4 חתיכות סלומון
2גבעולי כוסברה ופטרוזיליה קצוצים
10 בוטנים ו 10 אגוזים קלופים קצוצים דק
מיץ מחצי תפוז סחוט
לשים עם הדגים בתוך שקית קוקי ללילה

קרם לימון כרובית
5 פרחי כרובית מבושלים מסוננים חמים
1/2 לימון סחוט
2 גבעולי פטרוזיליה קצוצים דק
לטחון הכל במיקסר עם 20 גרם חמאה לקרם חלק
להוציא את הדג אחרי לילה במישרה, לסנן מנוזלים, למרוח את התיבול שבשקית על. הדג
לאפות בחום של 180 ל 20 דקות

סלמון בתנור
דוד מרציאנוספר המתכונים של
מתכון של

דוד מרציאנו

33 מתכונים