Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

1ח"ב דפי פילו
לדגים:
חומרים:
1/2 ק"ג דג טונה
300 גרם דג סול / פילה מושט / נסיכה
1/2 חבילת כוסברה
ראש שום
3 פרוסות לחם מושרה במים וסחוט
1/2 כפית מלח
1/2כפית כורכום
1 כפית פפריקה חריפה אש(זה כל הטעם)
תרסיס שמן
שומשום וקצח לפיזור

אופן ההכנה:

1 את העלי פילו נוציא למקרר יום לפני
1 לטחון את הדגים עים הכוסברה, והשום,בצל, ותפו"א,
2 לערבב עים שאר המרכיבים ולשים במקרר לחצי שעה
3 על משטח נקי נשים עלה אחד של פילו ונרסס בתרסיס שמן ונשים עליו עוד עלה פילו ונרסס גם אותו נחלק ל 4
4 ניקח מעט מעיסת הדגים נשים לאורך ריבוע אחד של עלי הפילו בקצה
ונשאיר את הקצוות ריקים נקפל את הקצוות פנימה ונגלגל וניצור סיגר ונניח על גבי תבנית מרובעת ומרופדת נרסס את הסיגרים בשמן ונפזר שומשום וקצח ונכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד להזהבה

בהצלחה רוחמה כהן…❣❣❣

עלי פילו ממולא דגים אפויים בתנור_רוחמה כהן
רוחמה כהן כהןספר המתכונים של
מתכון של

רוחמה כהן כהן

156 מתכונים