Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים הדרושים
1 חבילת גבינה מוצרלה
1 חבילת דוריטוס חריף ??אש טחון דק
1 חבילת פירורי לחם מוזהבים
2 ביצים טרופות
שמן לטיגון

אופן ההכנה
1) מחממים שמן
2) חותכים את המוצרלה לרצועות
2) טובלים אותם בביצה ולאחר מכן בפירורי לחם ושוב בביצה ולאחך מכן בפרורי דוריטוס
3) מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה ומוציאים ומגישים

עם כל רוטב שרוצים
רוטב צ'ילי
רוטב אלף האיים
קטשופ
רוטב מרביקיו
רוטב טריאקי
או מיונז מה שרוצים לפי הטעם האישי של כל אחד
בתאבון

אצבעות מוצרלה עם פירורי לחם מוזהבים ופירורי דוריטוס_מתכון זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים