מצרכים הדרושים
1 חבילת גבינה מוצרלה
1 חבילת דוריטוס חריף ??אש טחון דק
1 חבילת פירורי לחם מוזהבים
2 ביצים טרופות
שמן לטיגון
אופן ההכנה
1) מחממים שמן
2) חותכים את המוצרלה לרצועות
2) טובלים אותם בביצה ולאחר מכן בפירורי לחם ושוב בביצה ולאחך מכן בפרורי דוריטוס
3) מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה ומוציאים ומגישים
עם כל רוטב שרוצים
רוטב צ'ילי
רוטב אלף האיים
קטשופ
רוטב מרביקיו
רוטב טריאקי
או מיונז מה שרוצים לפי הטעם האישי של כל אחד
בתאבון