Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים לבצק:
3 כוסות קמח מנופה(כוס ש.חמה 240 מל)
1כף שמרים
1 כף סוכר
1 כפית מלח
2 שיני שום כתוש
2 כפות שמן זית
1 כוס גדולה של חלב פושר(240 מ"ל)
לא להחליף שום מרכיב זה חשוב להצלחה.

מצרכים לרוטב שום:
1 כוס שמן זית
1 כפית מלח
1 כף בזיליקום יבש
4 שיני שום כתוש

אופן ההכנה:
שמים בקערת מיקסר עם וו לישה את כל המצרכים היבשים,מערבבים במהירות נמוכה ומוסיפים את השמן ואת החלב בהדרגה עד שהכל מתאסף לגוש אחד.
ממשיכים ללוש במהירות בנונית עוד 6 דקות עד לקבלת בצק חלק ונעים.
מעבירים לקערה ומתפיחים עד להכפלת הנפח.
מחלקים את הבצק ל-2 ומרדדים לעלה.
מערבבים היטב את כל מרכיבי רוטב השום ומורחים על הבצק שרידדנו, מפזרים מעל גבינת פרמזן וגבינה צהובה, אפשר גם גבינת מוצרלה מגורדת , חותכים למשולשים כמו פיצה ומגלגלים כמו קרוואסון.(16 יח' מכל עיגול)
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה ומורחים שוב מעל כל לחמניה רוטב שום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות טורבו ואופים עד להזהבה יפה

לחמניות שום וגבינות
סוניה סאני בן הרושספר המתכונים של
מתכון של

סוניה סאני בן הרוש

92 מתכונים