Share with:


חלבי

אופן הכנה

3/4 קילו קמח
כף שמרים
כפית סוכר
כף מלח
מים כמה שנכנס עד לבצק רך ונעים

להתפיח כחצי שעה ולאחר מכן לחלק לכדורים

לשמן את הבצק לפתוח במערוך ולדאוג שכל הזמן יהיה משומן

מילוי :
ביצה אחת
מלח
פלפל שחור
גבינה צפתית
גבינה צהובה
בולגרית
נפוליון …וכל גבינה שעולה על טעמכם האישי

למלא ולסגור כשבלול או אפשרות לספירלה

שבלולי בורקס מבצק מופלטה
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1167 מתכונים