Share with:


חלבי

אופן הכנה

קילו קמח מנופה+2 כוסות(ח"פ לשתייה חמה)
2 כפות שמרים יבשים
3.5 כפות סוכר
חצי כוס שמן
3 כוסות מים חמימים
כף וחצי מלח

ללוש הכל במיקסר פרט למלח,להוסיף את המים בהדרגה הבצק צריך להיות במרקם רך אך לא דביק
כשהעיסה מתאחדת להוסיף את המלח ולהמשיך ללוש-זמן הלישה בערך כ-6-8 דקות.
לכסות את הקערה בניילון נצמד ןלהתפיח כשעה,לאחר מכן להוציא אויר ולהתפיח שוב עוד כ-חצי שעה-40 דקות,לחלק את הבצק לשני כדורים לרדד לצורת עיגול למרוח רוטב פיצה מעל גבינה צהובה איכותית מגורדת וגבינת מוצרלה מדורדת ובולגרית מעודנת מעל לשים איזה תוספות שאוהבים-אני שמתי זיתים ירוקים/שחורים,בצל,עגבניות,תירס,פטריות טריות,חצילים קלויים.
לקרוץ עיגולים קטנים לפתוח את העיגול ולמלות או בכדור מוצרלה או בצהובה מגורדת יחד עם מוצרלה מגורדת,לסגור את העיגול ולהניח על קצה הפיצה כאשר הצד של הסגירה כלפי מטה לפזר שומשום
ולאפות בתנור שחומם מראש ל-180 כ-25 דקות-חצי שעה ולטרוףףףף….בתאבון חופית

השתמשתי בכוס ח"פ לשתייה חמה

הכמות של הבצק מספיקה ל-2 פיצות גדולות באחת עם כדורי גבינה ועוד אחת קטנה

פיצה
חופית אלמקייסספר המתכונים של
מתכון של

חופית אלמקייס

122 מתכונים