Share with:


בשרי

אופן הכנה

בצק פילו שלושת האופים,
500 גרם בשר טחון
2 בצלים קצוצים
חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
מעט שמן לטיגון
חציל קלוי /או מטוגן
אפשרי צנוברים קלויים
פלפל שחור טחון
ראס אל חנות רבע כפית
תבלין לקציצות רבע כפית
מעט מלח.

אופן ההכנה
לטגן את הבצל עד לצבע זהוב, להוסיף את הבשר הטחון לפורר היטב עם מזלג כדי למנוע גושים,להוסיף את התבלינים, להוריד מהאש, להוסיף את החציל הקלוי.
כאשר העיסה מתקררת מוסיפים חצי כוס פירורי לחם וביצה אחת ולערבב היטב.
לפני המילוי למלות כאשר העיסה מתקררת.

לכל רולדה להניח שלושה דפים של הבצק ,(כאשר עובדים עם הבצק להשתדל לכסות את העלים כל פעם עם מגבת לחה.)
ניתן ליצור ריבועים קטנים למלות עם המלית ולסובב כמו סוכריה, לחילופין ניתן לפתוח את הבצק לרולדה ארוכה למלות במלית ולגלגל כמו סיגר.

למרוח ביצה/ שומשום/קצח.

בהצלחה ובתאבון❤️💜🙏

מתכוןמתכון

בורקס מבצק פילו ממולא בבשר עם חציל קלוי_מירי בוכניק
מירי בוכניקספר המתכונים של
מתכון של

מירי בוכניק

2 מתכונים