Share with:


חלבי

אופן הכנה

קג קמח לחם שטיבל 2
50 גר' שמרים טריים(לא משתמשת השמרים יבשים יש הבדל משמעותי בטעם ועיצוב הבצק) במידה ואין לכם
2 כפות שמרים יבשים
3 כפות סוכר
רבע כוס שמן קנולה
רבע כוס שמן זית
כף מלח גדושה
שתים וחצי כוסות מים
הכל בכוס מידה
במקרר עם וו לישה
קמח שמרים סוכר מים להתחיל להקציף עד שמתחיל להיווצר בצק להוסיף את השמן
להמשיך להקציף בסוף להוסיף כף גדושה מלח
להמשיך להקציף כ6 דק
לעבד מעט עם הידים את הבצק
להניח בקערה משומנת מעט
לכסות עם נילון נצמד ומגבת מעל
לשעה עד שעה וחצי עד להתפחה מלאה

במקביל להכין את המילוי
2 גבינה טיב טעם
100 גר גבינה מלוחה מפוררת
50 גר' גבינה קשקבל מגוררת
50 גר' גבינה מצורלה מגוררת
50 גר' גבינת פרמזן מגוררת
250 גבינה לבנה 5,/%
2, ביצים טרופות
כפית וחצי מלח

לערבב היטב את כל התערובת
לקמח מעט את השיש לחלק את הבצק ל70 גר כל חלק
לפתוח לעיגול למלא את תערובת הגבינות לסגור היטב למרוח ביצה מהולה מעט עם מים למרוח לפזר שומשום
להתפיח שוב כ 25 דק
לתנור שחומם מראש 180 מי טורבו עד השחמה
מאפה טעים רך וטעים עם סלט ביצה קשה פצצה😋😋
בהצלחה ❣️🙏💐

סמבוסק גבינה_מתכון של רחל עינב
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים