Share with:


חלבי

אופן הכנה

מכינים בבית ונהנים בדיוק כמו בשוק רמלה
הכנה…חצי קילו קמח מנופה
חצי כפית מלח
חצי כף חומץ
בערך כוס ורבע מים
עד לבצק נוח ונעים
לחלק לכדורים בגודל שאתם בוחרים
לשים בשמן להשריה
או במקרר ללילה/או למספר שעות
לפתוח כול כדור בצק עד שקיפות כמו בתמונה שרואים את השיש
ולמלא בכול סוגי גבינות או תרד
או תרד וגבינה יחד לגלגל לשבלול
אני מילאתי גבינה ותרד יחד
לפזר מעט מלח ..פלפל שחור מעט
להכניס לתנור חם 180מעלות עד השחמה
בהצלחה

מתכוןמתכון