בורקס בצק עלים עם בשר וצנובר/סיגלית ימין
חבילת עלה פילו מופשר
קילו בשר טחון
, חצי כוס צנובר קלוי,
שני בצלים גדולים קצוץ
חמש שיני שום צלחת שמן זית ,
בערך כוס
חצי צרור פטרוזיליה
קצוץ
תבלינים
בהארט
כמון
פלפל שחור
מלח
פפריקה אדומה כורכום
כפית מכל דבר או לפי הטעם לטעום אם חסר להוסיף
רוטב פטריות,
קופסה פטריות
בצל גדול קצוץ
פלפל שחור
ומלח
כוס מים
שני כפות קמח גדושות
אופן ההכנה
לטגן בצל ושום עד אזהבה להוסיף את הבשר מפוררים במזלג מערבבים מוסיפים תבלינים לפי הטעם טועמים ממשיכים לטגן עד שכל הנוזלים נעלמים מוסיפים
צנובר קלוי ו
פטרוזיליה. מקררם
פותחים
כל עלה מברשים
שמן זית לשים בשר בנדות לגלגל לחלזון להניח על תבנית עם נייר אפיה לאפות על חום 180 מעלות 30דקות לבדוק כל אחת והתנור שלה
רצוי מאוד לקרוא את ההוראות על הקופסה של עלה הפילו!
להכין רוטב
לטגן בצל אחד גדול
עד אזהבה
להוסיף את הפטריות כוס מים להרתיח להנמיך את הגז להוסיף פלפל שחור ומלח שני כפות גדושות קמח מנופה לערבב שלא יהיו גושים בתאבון סיגלית ימין