Share with:


בשרי

אופן הכנה

‏בורקס ‏ ‏‏בצק עלים עם בשר וצנובר/סיגלית ימין

‏חבילת עלה פילו ‏מופשר
קילו בשר טחון

, חצי כוס צנובר קלוי,
‏שני בצלים גדולים קצוץ
‏חמש שיני שום צלחת שמן זית ,
בערך כוס
חצי ‏צרור פטרוזיליה
קצוץ

תבלינים
בהארט
‏כמון
‏פלפל שחור
מלח ‏
פפריקה אדומה ‏כורכום ‏
כפית מכל דבר ‏או לפי הטעם לטעום ‏אם חסר להוסיף

רוטב ‏פטריות,
‏קופסה פטריות
‏בצל גדול קצוץ
‏פלפל שחור
ומלח
כוס מים
שני כפות קמח גדושות

‏אופן ההכנה
‏לטגן בצל ושום עד אזהבה ‏להוסיף את הבשר מפוררים במזלג ‏מערבבים ‏מוסיפים תבלינים לפי הטעם טועמים ‏ממשיכים לטגן עד ‏שכל הנוזלים נעלמים מוסיפים
צנובר קלוי ו
פטרוזיליה. מקררם
‏פותחים
כל עלה ‏מברשים
‏שמן זית לשים בשר בנדות לגלגל לחלזון ‏להניח על תבנית עם נייר אפיה לאפות על חום 180 מעלות 30דקות ‏לבדוק ‏כל אחת והתנור שלה

רצוי מאוד לקרוא את ההוראות על הקופסה של עלה הפילו!

‏להכין רוטב
לטגן בצל אחד גדול
עד אזהבה
להוסיף את הפטריות כוס מים להרתיח להנמיך את הגז להוסיף פלפל שחור ומלח שני כפות גדושות קמח מנופה לערבב ‏שלא יהיו גושים בתאבון סיגלית ימין

בורקס בצק עלים עם בשר וצנובר
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים