Share with:


חלבי

אופן הכנה

מרכיבים
ל6 יחידות של זיווה
6 מלווח
150 גרם גבינה בולגרית
100 גרם
גבינת עזים 30%
100 גרם גבינה מגורדת
1 בטטה מבושלת ומרוסקת
ביצה טרופה להברשה שומשו מעל

אופן ההכנה
מערבבים את כל הגבינות עד לאיחוד.
מכניסים את הבטטה חמה לתערובת הגבינה מערבבים ומקררים.
מרדדים את המלווח אבל לא להפשיר לרדד תוך כדי לגודל הרצוי.
מניחים קצת מלית בקצה מגלגלים .
מברישים ביצה טובלים בשומשום ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 25 דקות עד להזהבה.

זיוה במילוי גבינות ובטטה_מתכון זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים