Share with:


חלבי

מה צריך?

אופן הכנה

קג קמח לבן מנופה
2 כפות שמרים יבשים
4 כפות סוכר
כף מלח
2 ורבע כוסות מים מהברז
חצי כוס שמן זית

במקסר עם וו לישה להכניס את כל החומרים מלבד המלח לעבד כ3 דק שנוצר כדור בצק להוסיף את המלח להמשיך לעבד עוד כ4 דק בערך.
הבצק אמור להיות רך.
לשמן את הקערה ואת הידים עם שמן זית לאסוף את הבצק להתפחה כ20 דק .להוריד נפח ולהתפחה נוספת של כחצי שעה
לשושני שמרים
קופסא קטנה של עגבניות מרוסקות
כף רסק עגבניות
כפית סוכר
כף מלח
2 כפיות אורגנו
4 שיני שום כתושים
2 כפות שמן סית
מלח פפריקה אדומה מתוקה.
פלפל שחור גרוס.

לערבב לטעום ולתקן טעמים
לחלק את הבצק ל2 חלקים
לפתוח את הבצק עם מערוך
למרוח את הרוטב עגבניות
לפזר גבינה מלוחה פטה כבשים
גבינה קשקבל מגוררת.גבינה פרמזן מגוררת
לגלגל לרולדה
לשמן תבנית עם שמן זית
לחתוך לפרוסות עבות להניח בתבנית.
להתפיח כחצי שעה לשמן את ה שבלולים
לאפות 200 מע כ25 דק בערך עד להשחמה

לפוקצה עם ירקות
לפרוס גמבות חצילים בצל אדום שום טימין .להניח בתבנית עם ניר אפיה לפזר מעל מלח גס פלפל שחור ושמן זית
לאפות בתנור על טורבו כחצי שעה ולקרר היטב
אני הכנתי את הירקות יום לפני ולמקרר
לפתוח את הבצק בתבנית על ניר אפיה משומן עם שמן זית.
לפזר את הירקות הקלויים.לפזר מלח גס שמן זית
להתפחה של רבע שעה
ולאפות ב200 מע 40 דק.

ב ה צ ל ח ה..
פוקצת מדהימה וטעימה מאוד

פוקצה ומאפה שמרים עם רוטב פיצה וגבינות
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים