Share with:


צמחוני

אופן הכנה

 

המתכון באדיבות "המטבח של עמית".
‼️תזמינו אלינו חברים,שגם הם יהנו מהמתכונים‼️

לירקות:
1 חציל
1 בטטה
1 זוקיני
1 גמבה

לרוטב:
מעט שמן לטיגון
1 בצל
4 שיני שום
4 עגבניות
½ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
½ כפית טימין
½ כפית אורגנו יבש
½ כפית פפריקה מתוקה
½ כוס מים
להברשת הירקות:
¼ כוס שמן זית
4 שיני שום כתוש
¼ כפית טימין

הכנת הרוטב:
בסיר נטגן מעט את הבצל,שום ועגבניות
נוסיף מים ותבלינים ונבשל כ15 דקות עם מכסה.
בבלנד מוט/מעבד מזון נטחן היטב את הרוטב.
הכנת הירקות:
נחתוך את כל הירקות באותו גודל לצורה אחידה ,בעובי של 1 ס"מ.
ננסה לבחור ירקות שהם באופן טיבעי באותו קוטר ,כך שייצאו עיגולים יפים.
את הרוטב יש לשפוך לכלי מתאים לתנור,
כעת נסדר על גבי הרוטב ,בצורה חופפת את הירקות לפי הסדר שיראה יפה.
נכסה ברדיד אלומיניום ונכניס לתנור ל45 דקות בחום של 200 מעלות.
נוריד את רדיד האלומיניום,
נבריש בנדיבות את הירקות בתערובת של שמן הזית,שום וטימין.
ונחזיר לתנור להשחמה יפה כ- 20 דקות.
תכינו ותהנו 💯
👌אפשר להגיש אפילו כרוטב על פסטה.

המטבח של עמית  > אוכל ביתי טרי וטעים
צרו קשר עוד היום 0542502009 נווה שרת,תל אביב