Share with:


חלבי

אופן הכנה

מתכון ל-20 יחידות
חצי קילו קמח מנופה ביצה שלמה חצי כף מלח 3 כפות שמן חצי כוס מי ברז כף חומץ לערבב וללוש לבצק נעים לתת מנוחה חצי שעה.

מילוי גבינות
אני השתמשתי בגבינת פטין בקר כמובן אפשר כל גבינה קשה שאוהבים גביע יופלה רגיל וביצה שלמה לערבב הכל אין צורך בתבלינים.

לחלק את הבצק ל4
כל חלק לחתוך ל 5 יחידות ראו תמונות לעבוד על משטח מקומח לרדד לעלה דק מאד

לשים מילוי אני הרטבתי עם האצבע במים מסביב לבצק וסגרתי כדי שלא יפתח בטיגון
לטגן משני צידיו ובתאבון

ציבורקי חלבי
אסיה אסתר גילעדובספר המתכונים של
מתכון של

אסיה אסתר גילעדוב

65 מתכונים