Share with:


חלבי

אופן הכנה

מאוד מאוד טעים!

מתכון של גל סנדלר קאראסיק – אוכל, בריאות ומה שבניהם

מצרכים :
7 דפי אורז
2 ביצים
1 אבקת אפיה
כוס יוגורט
גבינת פטה/בולגרית/צהובה או מה שאוהבים.. בערך כוס.
כף שמן זית
שוברים את הביצים בקערה, ומעבירים לקערה גדולה יותר 3/4 מהבלילה. מוסיפים את היוגורט והגבינות, אני הוספתי גמבה חתוכה ופטריות. אפשר בצל, זיתים רסק עגבניות וכו. מוסיפים את שאר המצרכים מתבלים, מלח, פלפל ואורגנו, ומערבבים עד שנהיית בלילה אחידה.
מתחילים לסדר בתבנית עגולה משומנת, בגודל של דף האורז: דף אורז ועליו 2 כפות מהבלילה. מורחים על כל הדף, שיכסה. בדף ה7 מהדקים טיפה את המאפה ושופכים עליו את הביצה שהשארנו ומפזרים שומשום.
מכניסים לתנור בחום 200 מעלות עד שמשחים מלמעלה…
זה קורה אחרי 20-25 דקות.
אני הייתי מאוד סקפטית, אבל זה הפתיע ובגדול….😋
מרוש׳קה ♥️

מאפה בורקס מדפי אורז_מתכון  של מרי שקד שירזי – מאסטר מתכונים
מרי שקד שירזיספר המתכונים של
מתכון של

מרי שקד שירזי

100 מתכונים