Share with:


חלבי

אופן הכנה

המתכון של יפה רייפלר
(חלבי)

מצרכים לבצק:

500 גרם קמח
2\1 1 כפות שמרים יבשים
2 כפות שמן
1 כפית מלח
1 כפית סוכר
1 כפית קוניאק
כ-2\1 1 כוסות מים
שמן לטיגון

למלית:

300 גרם גבינה בולגרית מגורדת גס
1 גביע גבינה לבנה
1 כף קמח
1 ביצה
(להכניס הכל לקערה ולערבב היטב לעיסה אחידה)
הכנת הבצק:
לערבל את החומרים במיקסר לכסות את הקערה ולהניח להתפחה
עד הכפלת הבצק..
לקחת מהבצק עיגולים בגודל פינג-פונג
לפתוח כל עיגול עם הידיים למלא כף מעיסת הגבינה ולסגור את השוליים היטב

הטיגון:

לחמם שמן (כ-2 ס"מ) במחבת ולטגן כל סמבוסק משני צדדים עד הזהבה.
להוציא מטיגון ולהניח על ניר סופג..
להגיש חם..
(ניתן לאפות למרוח ביצה ושומשום ולאפות בחום 175 מעלות כ- 30 דקות)

כל הזכויות שמורות C