המתכון של יפה רייפלר
(חלבי)
מצרכים לבצק:
500 גרם קמח
2\1 1 כפות שמרים יבשים
2 כפות שמן
1 כפית מלח
1 כפית סוכר
1 כפית קוניאק
כ-2\1 1 כוסות מים
שמן לטיגון
למלית:
300 גרם גבינה בולגרית מגורדת גס
1 גביע גבינה לבנה
1 כף קמח
1 ביצה
(להכניס הכל לקערה ולערבב היטב לעיסה אחידה)
הכנת הבצק:
לערבל את החומרים במיקסר לכסות את הקערה ולהניח להתפחה
עד הכפלת הבצק..
לקחת מהבצק עיגולים בגודל פינג-פונג
לפתוח כל עיגול עם הידיים למלא כף מעיסת הגבינה ולסגור את השוליים היטב
הטיגון:
לחמם שמן (כ-2 ס"מ) במחבת ולטגן כל סמבוסק משני צדדים עד הזהבה.
להוציא מטיגון ולהניח על ניר סופג..
להגיש חם..
(ניתן לאפות למרוח ביצה ושומשום ולאפות בחום 175 מעלות כ- 30 דקות)
כל הזכויות שמורות C