Share with:


בשרי

אופן הכנה

בצק פילו – למאפים מתוקים ומלוחים – קופסת קרטון (500 גרם)
חזה עוף – 300 גרם, פרוס וחתוך לרצועות
גזר – יחידה בינונית ללא קליפה (116 גרם), חתוך לאצבעות דקות
כרישה – גודל ממוצע (200 גרם), גבעול כרישה
בצל – יחידה בינונית (125 גרם), בצל סגול
נבטים סיניים – כוס (45 גרם)
כרוב – רבע יחידה בינונית (384.75 גרם)
שמן זית – 100 מ"ל, כחצי כוס
מלח – 1/2 כפית שטוחה, לפי הטעם
פלפל שחור – 1/2 כפית שטוחה, לפי הטעם
פפריקה – כפית שטוחה, לפי הטעם

אגרול ביתי עם ירקות ורצועות עוף
הכנה
1. לקצוץ את הירקות ולחמם שמן במחבת.
2. להקפיץ את הירקות, להוסיף חצי מכמות התבלינים ולערבב מידי פעם.
3. לפרוס את החזה עוף לרצועות.
3. לטגן את רצועות העוף במחבת נפרד, להוסיף חצי מכמות התבלינים הנותרת.
4. לערבב יחד עם הירקות ולבשל עוד קצת.
5. להמתין שהירקות והעוף יתקררו.
6. לאחר שהתקרר, להניח על דף פילו כשתי כפות מהירקות והעוף, לעטוף ולגלגל (כמו בתמונה השלישית במתכון). לחזור על הפעולה עד לסיום דפי הפילו והמילוי.
7. לטגן את האגרול משני הצדדים עד שמשחים.

 

אגרול ביתי עם ירקות ורצועות עוף
מרינה צ'א'רונובספר המתכונים של
מתכון של

מרינה צ'א'רונוב

77 מתכונים