Share with:


חלבי

אופן הכנה

מי מכיר? והפעם מאפה פטאייר🔥🔥🔥
בצק ממולא תרד וגבינות
טעים טעים טעים

✍🏻מצרכים
1 קילו קמח
1/2 2 כפות שמרים
1/2 3 כוסות מים פושרים מהברז
3 כפות סוכר
3/4 כוס שמן זית
2 כפיות מלח
– כוס חד פעמית לשתיה קרה

✍🏻אופן ההכנה
בקערה לקחת חופן קמח (מתוך הקילו) ולהוסיף 1/2 2 כפות שמרים וכף סוכר וכוס מים פושרים לערבב וליצור עיסה משחתית לעטוף בניילון נצמד ולתת לה לתפוח במשך 10 דקות.
לאחר מכן מוסיפים את שאר החומרים ולהתפיח למשך כ 25/30 דקות לערך.
מפזרים על הבצק מעט קמח ומורידים למשטח עבודה מקומח (הבצק מעט דביק) מחלקים את הבצק ל 2 ולחתיכות
כגודל כדור פינג פונג, סהכ 18 חתיכות לערך.
ליצור כדור ולרדד לעיגול דק דק למלא בכף מהמלית ולסגור בצורת משולש ולהדק.

✍🏻מילוי
לשים במחבת שמן זית עם כף שמן קנולה (שלא יישרף) להוסיף
4 בצלים חתוכים לקוביות ולטגן עד לשקיפות ולהוסיף חבילת תרד (לקצוץ לפני) לטבל במלח, פלפל שחור לערבב עוד 2 דקות לערך להוריד מהאש ולפורר 200 גרם לערך גבינה בולגרית
לערבב הכל ולקרר.
למרוח שמן זית ולתנור ב 200 מעלות למשך 10 דקות לערך

בהצלחה❤️

מאפה פטאייר🔥🔥🔥בצק ממולא תרד וגבינות🔥טעים טעים🔥_מתכון של סמדר ואלי וקנין
סמדר ואלי וקניןספר המתכונים של
מתכון של

סמדר ואלי וקנין

40 מתכונים