Share with:


חלבי

אופן הכנה

קל וטעים מאוד.
בצק ( כ 25 שבלולים)
420 גרם קמח תופח
200 גרם חמאה קרה מאוד, חתוכה לקוביות קטנות
25 גר' גבינת פרמזן מגוררת
3 גר' מלח
200 מ"ל שמנת חמוצה (1 מיכל)
1 ביצה

  1. במיקסר (גיטרה) לערבל קמח וחמאה, עד קבלת מסה של פירורים קטנים ואחידים;
  2. להוסיף פרמזן ומלח ולערבל קלות;
  3. להוסיף שמנת וביצה, ולערבל עד קבלת בצק אחיד בלבד;
  4. לחלק את הבצק לשני חצאים, מכל חצי להכין דיסקית ולניילן בניילון נצמד. לקרר היטב;
  5. מרדדים כל דיסקית בצק למלבן בעובי 1/2 ס"מ;
  6. מורחים על עלי הבצק את המילוי ומגלגלים לגלילות. מניחים במקפיא לחצי שעה.
    חותכים את הגלילות לפרוסות בעובי 2 ס"מ ומשכיבים אותן בתבנית. מברישים בביצה טרופה
    ומפזרים מעל שומשום או קצח ואופים.
  7. אפיה- בתנור חם, טורבו, 180 מעלות, כ 20 דק, עד הזהבה.
    מלית גבינה- מערבבים היטב את כל החומרים ושומרים בקירור עד השימוש
    250 גרם גבינה לבנה 5%, מנוקזת מנוזלים
    200 גרם גבינת קשקבל או מוצרלה (או שילוב של השתיים) מגוררת
    1 ביצה
    3 כפות קמח
    1 כף חרדל
    1 כפית פפריקה
    מלח
    פלפל שחור גרוס
    בהצלחה 🤞💜🤞
  8. המטבח של מרוש׳קה

שבלולי גבינה טעימים ומשגעים ללא צורך בהתפחה_מתכון  של מרי שקד שירזי – מאסטר מתכונים
מרי שקד שירזיספר המתכונים של
מתכון של

מרי שקד שירזי

100 מתכונים