Share with:


חלבי

אופן הכנה

מאפה מבצק פילו ..במילוי מה שאוהבים…זה רק נראה קשה…פשוט וקל ו. טעים שחייבים להכין !!!

חומרים
350 גר גבינה פטה/בולגרית קשה
4 ביצים M
2 יוגורט (280 גר)
1 שקית תרד שטוף
1 חב' בצק פילו מופשר במקרר
כ- 150 חמאה נמסה או שמן

אופן ההכנה:
בקערה טורפים את הביצים ומוסיפים את הגבינה והיוגורט.
1. לשמן תבנית מלבנית 20/28 בערך
2. להניח 2 דפי פילו משומנים בתחתית התבנית.
3.לשמן דפי פילו לקמט ולסדר בתבנית
4. לצקת חלק מהבלילה על הדפים
5. לפזר מעל את דפי הפילו
6. לצקת את שאר הבלילה מעל התרד
7. לשמן את עלי הפילו הנותרים ולהניח בשכבה עליונה
8. לשמן את השכבה העליונה של הבצק.
9. לחתוך ריבועים
לאפות בתנור בחום 170 אפיה רגילה כחצי שעה או עד להזהבה.
🧇🧀🥧

*** יש חב פילו שיוצא בהם מספר דפים שונה…להתייחס בהתאם למה שיש.

בהצלחה !!🙏👍🧇

מתכוןמתכון

בניצה/  בורק במילוי גבינה ותרד 🧇_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים
תהילה גילספר המתכונים של
מתכון של

תהילה גיל

220 מתכונים