Share with:


חלבי

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
(חלבי)

מצרכים :

הבצק

1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים יבשים
1 כף גדושה סוכר
25 גרם חמאה
3 כפות שמן
2 כוסות מים
1 כף מחוקה מלח
*
1 חמאה רכה למריחה

**
מלית הגבינות

150 גרם גבינה בולגרית מפוררת
150 גרם פטה כבשים מפוררת
50 גרם קשקבל מגוררת
100 גרם מוצרלה מגוררת
1 כף פרמזן מגוררת
1 גביע קוטג'
1/2 כפית פלפל שחור
לערבב הכל לעיסה אחידה
*
10 ביצים
ועוד
1 ביצה טרופה
***
10 יחידות

אופן ההכנה:

להכניס לקערת המיקסר קמח, שמרים וסוכר יחד,
להוסיף חמאה, שמן ומים בהדרגה תוך כדי לישת הבצק..
להוסיף מלח וללוש עד קבלת בצק נעים ורך.
לכסות את הבצק ולהניח להתפחה כשעה..ללוש ולהוציא את בועות האויר מהבצק ושוב להתפיח עוד חצי שעה.
להניח את הבצק על משטח משומן קלות ולחלק ל-10 כדורים.
לפתוח עם מערוך כל כדורלמרוח מעט חמאה רכה ולקפל את הבצק לארבע ולהניח בכלי.למנוחה במקרר כשעה.
לפתוח כל כדור על משטח משומן ליצור סירה ולמלא ממלית הגבינות.. לצבוט שני שוליים ולהניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
בכל סירה להוסיף ביצה
למרוח שוליים בביצה טרופה ולאפות כ-30 דקות על 175 מעלות צלזיוס..

תהנו..

כל הזכויות שמורות C