Share with:


פרווה

אופן הכנה

מרכיבים:
לבצק.
קילו קמח.
2 כפות שמרים יבשים.
לערבב.
להוסיף 2 כפות סוכר.
חצי כוס שמן זית.
2.5 עד 3 כוסות מים פושרים .
כף מלח…

למילוי :
2 חבילות מנגולד.
3 בצלים קצוצים.
מלח.
פלפל שחור.
פפריקה חריפה.
אבקת מרק עוף.
מיץ מ2 לימונים..
2 כפות שמן זית.

להברשה:
ביצה עם כפית מים וכפית סוכר.
שומשום

אופן ההכנה
ללוש את מרכיבי הבצק במשך 10 דקות במיקסר..
להוציא למשטח עבודה ללוש ביד..
לכדרר לכדור לשמן לכסות בנילון שמיכה מעל התפחה שעה…

מילוי :
לשטוף את העלים.ולקצוץ גס את הגבעולים לקצוץ דק דק…
לשים במסננת לשים כף מלח לערבב טוב ..
להניח לחצי שעה להגרת נוזלים…
לסחוט טוב מהמים…
להוסיף בצלים שהזהבנו בשמן…
תבלינים ו2 כפות שמן זית מיץ מלימונים כל אחת תשים לפי טעמה…
אחרי שהבצק תפח לקרוץ עיגולים קטנים בגודל ביצה.לתת מנוחה רבע שעה.
לרדד כל עיגול לשים מלית ולסגור לצורה של אוזן המן…
מי שרוצה שתסגור לצורת לחמניה…
ביצה לערבב עם כפית מים וכפית סוכר ..
להבריש את המאפים לפזר שומשום..
לאפות ב190 תנור שחומם מראש עד הזהבה..

להוציא לכסות במגבת

פאטייר… מאפה במילוי מנגולד מהמטבח הערבי
נאוה מלכהספר המתכונים של
מתכון של

נאוה מלכה

127 מתכונים