Share with:


פרווה

אופן הכנה

חומרים לבצק
1 ק"ג קמח מנופה
2 כפות שמרים יבשים
3 כפות סוכר
2 ביצים
חצי כוס שמן
2.5 כוסות מים חמים
כף מלח

חומרים למילוי
2 בצלים קצוצים
גמבה קצוצה
כף וחצי אריסה-"פלפל צ'ומה"
3 קופסאות טונה בשמן
5 ביצים קשות
3 כפות זיתים חרוזית טבעות-ירוקים
3 כפות זיתים חרוזית טבעות-שחורים
לימון כבוש
מלח פלפל שחור
חצי כף כמון
כף פפריקה מתוקה
קופסא רסק עגבניות 100 גר'

לטגן את הבצל עד להזהבה,להוסיף את הגמבה הקצוצה ולהמשיך לאדות.לכבות להבה להוסיף טונה ורסק עגבניות ותבלינים לערבב ולהוסיף את הזיתים ביצים ולימון כבוש לערבב הכל יחד.

בקערת המיקסר שמים את חומרי הבצק לפי הסדר הרשום,מתפיחים פעמיים,קורצים עיגול בגודל הרצוי משטחים בעזרת מערוך,שמים את המילוי באמצע וסוגרים בצורת כיסון,מהדקים את הקצוות כלפי מטה ושמים בתבנית התנור,אופים בחום 180 עד שמזהיב

פריקסה אפוי
חופית אלמקייסספר המתכונים של
מתכון של

חופית אלמקייס

122 מתכונים