Share with:


פרווה

אופן הכנה

חצי קג קמח… אוהבת מתכונים של כמות קטנה💕

חצי קג קמח מנופה
1 אבקת אפייה
כף גדושה שמרים יבשים
לערבב עם כף
להוסיף 2 כוסות מיים פושרים
ללוש במשך כמה דקות
להוסיף רבע כוס שמן ללוש עוד דקות
להוסיף חצי ביצה
(לקחת ביצה לטרוף טוב טוב לשים רק חצי )
להוסיף כפית
( טיפה גדושה מלח לא הרבה)
ללוש טוב עוד
אם הבצק דביק
לי היה דביק מעט
להוסיף טיפה קמח
עד שמתקבל בצק רך
ללא גושים אורירי
ביד לשים טיפה טיפה ערק ולהמשיך ללוש טוב
כמה שתלושו יותר בצק טוב
טפיכה טובה
אחרכך לחתוך נייר אפייה למלבנים ולקרוץ בצק
להניח על הניירות
יצא לי 11 יחידות
בגלל החום זה תופח הרבה אז לא לתת הרבה תפיחה
מי שרוצה לא גדולות
תחלק ל12
בהצלחה
המון בריאות ❤🎈🎉🙏

פריקסה_מתכון של שמחה אלגלי – מאסטר מתכונים
שמחה אלגליספר המתכונים של
מתכון של

שמחה אלגלי

73 מתכונים