Share with:


פרווה

אופן הכנה

מרכיבים
1 ק"ג קמח שמרים או קמח רגיל + 2 כפות שמרים יבשים
1 כפית מלח
1/2 כוס שמן
2 כפות אבקת סוכר
2 וחצי כוסות מים פושרים

למילוי
2 תפוחי אדמה מבושלות וחתוכות לקוביות מעורב עם אריסה
סלט ירקות
3 ביצים קשות
לימון בלאדי
2 קופסאות טונה שימורים
זיתים מגולענים

אופן ההכנת הבצק.
שמים בקערת המיקסר את כל החומרים עד לקבלת בצק חלק, ומתפיחים לשעה⏲ עד שעה וחצי .
מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים ומרדדים.
קורצים עם רינג אובלי גוזרים ניירות אפייה בצורת מלבן ומניחים את הבצק על כל נייר מכסים עם מגבת ומתפיחים שנית.
מחממים שמן ומטגנים בשמן עמוק 2 עד 3דקות כל צד עד להזהבה .
צורת ההגשה:
מורחים אריסה.
שמים טונה.
סלט, תפוחי אדמה , ביצים,זיתים ולימון בלאדי

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון להכנת פריקסה טוניסאי אסלי אמיתי_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים