Share with:


חלבי

אופן הכנה

קג קמח לחם שטימל 2
חצי כוס סוכר
חצי כוס שמן
50 גר שמרים טריים/ 2 כפות שמרים יבשים
כף מלח
שתים וחצי מים מהברז
בקערה עם וו גיטרה קמח מנופה שמרים סוכר שמן ומים שנוצר בצק להוסיף את כף מלח
להמשיך לעוד 7 דק במהירות בינונית
לשמן קערה להעביר את הבצק לעבד אותו עם היד מעט
לעטוף עם נילון נצמד ומעלה מגבת כשעה עד שעה וחצי
לאחר שהבצק תופח
להוריד אותו למשטח מקומח לחלק ל80 גר כל עיגול
חצי מהבצק לגלגל לביגלה
חלק לחמניות עם גבינות
בקערה גבינת טיב טעם גבינת עמק מגוררת.גבינה קשקבל.גבינת מוצרלה מגוררת.ביצה אחת גבינה מלוחה כפית מלח לערבב את כל התערובת
לחלק את חצי הבצק
ל70 גר בצק לכדרר לעיגול לפתוח כל עיגול להוסיף כמו בתמונה גבינות לסגור לחמניה
להניח על ניר אפיה למרוח ביצה ולפזר שומשום להתפיח שוב לחצי שעה
לאפות ,180 מע' בטורבו כ25 דק
בהצלחה💖🙏

מתכוןמתכון

ביגלה ולחמניות עם גבינות אותו בצק_מתכון של רחל עינב
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים