Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים הדרושים
1 סלסלה פטריות טריות פורטובלו
3 בטטות קטנות

למלית
1/2 קופסת פטריות קצוצות
1 בצל קצוץ
2 כפות גבינת נפוליון
2 כפות גבינה צהובה מגורדת
1 כפית אורגנו
1/2 כפית אגוז מוסקט
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1 כף אבקת פטריות
1 כפית שום כתוש
1 חלמון

אופן ההכנה
1)מקלפים את הבטטה וחותכים אותם לשניים
כמובן שחותכים גם בצד השני כדי שיעמדו בתבנית , מרוקנים את הפטריות ושמים בצד

2 ) מטגנים את הפטריות עם הבצל , מקררים ומכניסים את כל השאר הדברים ומערבבים.
מתחילים למלאות את הבטטה ופטריות , מניחים בתבנית שופכים שמנת 4 גבינות ו 1 שמנת לבישול , מכסים בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש
ל 180 מעלות
כ1/2 שעה , לאחר מכן מוציאים את התבנית מפזרים קצת גבינה צהובה מגורדת וקצת גבינה פרמזן ומחזירים לתנור ללא נייר
ל10 דק

פטריות פורטובלו ובטטה במילוי פטריות מוקרם_מתכון זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים