Share with:


בשרי

אופן הכנה

הכנת הטורטיות;
חצי קג"קמח(500) גר
חצי כוס שמן קנולה
1 כפית מלח
1ורבע עד אחד וחצי כוס מים חמימים ח,פ,לשתייה קרה

ללוש היטב עד לבצק רך וגמיש ולתת מנוחה לבצק של רבע שעה
לאחר מכן להכין כדורים ולהניח בצד שוב ל'10 דקות
לחמם מחבת עח הגז ובינתיים לפתוח כל כדור לעלה דק ולהניח במחבת לכמה שניות ואז להפוך לצד השני גם לכנה שניות וכך הלאה להניח על מגבת לחה

הכנת המילוי:
לחתוך רצועות קטנות של חזה עוף; טחולים מעט כבדים וחתיכות בשר קטנות להשרות במעט שמן עם פפריקה מתוקה,כף כמון,רבע כפית פלפל שחור כף גריל עוף
כך מרק בצל ולהשרות במרינדה זו

לטגן במחבת 4 5 בצלים קצוצים גס עד להזהבה

ולהוסיף את תערובת הבשרים לבשל מעט ולהוסיף כף חוויג'
לצנן ולקחת כל עלה של טורטיה ,למלא ולגלגל לרולדה

להכין מחבת עם שמן עמוק,צלחת עם ביצה מקושקשת וצלחת עם פרורי לחם
לטבול הטורטיה בביצה ובפרורי לחם ולטגן מעדן

טורטיות ממולאות במעורב ירושלמי
לאה נטףספר המתכונים של
מתכון של

לאה נטף

92 מתכונים