Share with:


בשרי

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

רגל של פרה לדאוג ולבקש שתהיה שרופה ונקייה.
ממליצה על בישול בסיר לחץ מהיר ושומר על מרקמים וטעמים.
בתחתית הסיר מסדרים:
5 חתיכות יפות וסקסיוץ סל רגל
4 בצלים אדומים קצוצים דק.
צרור של פטרוזיליה וקוסברה
ראש של שום לכתוש דק
3 כוסות חומוס שהשרנו לילה לפניי.
2 כפות פפריקה מתוקה
כפית פפריקה חריפה
כפית כורכום
כף כמון
חצי כפית זנגוויל
כפית מלח
מקל קינמון
כפית פלפל לבן
חצי כפית בהרט
אגוז מוסקט חצי
2 לימונים כבושים
להכניס הכל לסיר לכסות קו ישר עם מים פתוחים.
להעלות לבישול על אש בינונית כשעה בסיר לחץ.
להמתין לשחרר לחץ
ולהוסיף את החומוס לסגור ולבשל עוד 20 דקות.
להוסיף מלח/לימון/פלפל לפי הטעם.

ואם תרצו גם מתכון לדווארה / כרשה … מעדן מהמטבח המרוקאי – לחצו כאן