Share with:


בשרי

אופן הכנה

מרכיבים
500 בורגול דק
500 בשר טחון
3 בצלים קצוצים
100 צנובר
2 כוסות קמח כוס מידה.
רבע כוס שמן

הכנה
מזהיבים 3 בצלים קצוצים בשמן, מוסיפים חצי קילו בשר טחון, מפוררים טוב עם המזלג.
מוסיפים תבלינים: חצי כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור, 1 כף שטוחה אבקת מרק עוף, רבע כפית פפריקה חריפה, רבע כפית בהרט, 100 גרם צנובר, מזהיבים עד שהבשר משנה את צבעו ומצננים.
משרים 20 דקות, חצי קילו בורגול דק במים, בסיום סוחטים טוב את הנוזלים, מוסיפים 2 כוסות קמח, רבע כוס שמן, 1 כפית מלח, 1 כפית פפריקה חריפה, לשים היטב ונותנים לתערובת מנוחה למשך 20 דקות.
קורצים עיגולים מהבצק, ממלאים בתערובת.
מטגנים בשמן חם ועמוק.

מתכון כתוב + סרטון להכנת קובה בורגול במילוי בשר וצנובר_מתכון של נאוה מלכה
נאוה מלכהספר המתכונים של
מתכון של

נאוה מלכה

127 מתכונים