Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

חמוצים הם אהבה! והכי כיף שאפשר לאכול אותם כל השנה

בצנצנת הימנית:
סלק אחד וכל השאר לפת עם מלח ומים רותחים. אני שמה בערך 4/5 כפות על ליטר מים.

בצנצנות הקדמיות:
אילו ירקות שבא לכן לשים מלח, חומץ, ומים רותחים.

בצנצנות מאחורה:
אילו ירקות שבא לכן, מלח, חומץ, בהרט לחמוצים, פלפל חריף סודני (אם לא רוצים חריף לא חייב), קצת כורכום, פלפל אנגלי, עלי דפנה ומים רותחים. (אפשר לקנות תערובת לחמוצים מוכנה בשווקים)

חמוצים_אופיר ביטון
דייוויד וחברי הקבוצהספר המתכונים של
מתכון של

דייוויד וחברי הקבוצה

187 מתכונים