Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

לחתוך לרצועות דקות דקות : 2 גזר , 1קישוא , חתיכת כרוב לבן , 1 בצל….
לאדות או לטגן במעט שמן לבחירתכם מלח , ופלפל שחור לעמכם האישי .
לקחת 2 עלי סיגר , אפשר גם אחד .
למלא צמוד לשוליים לסגור מהצדדים ולגלגל.
לטגן בשמן חצי גובהה מאגרול….רוטב אלף האיים , רוטב חמצמוץ מתוק ליד ….ואין דבר יותר טעים מזה כשזה חם

אגרול סיני
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1169 מתכונים