חומרים:
3 תפו"א גדולים וחתוכים
1 בטטה גדולה חתוכה
2 כוסות ניוקי
1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות
10 שינים שום מקולפים
חצי ח"ב כוסברה קצוצה
חצי כוס שמן
כף פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה חריפה
1/4 כפית כורכום
1 כפית מלח
2 שיני שום קטוש
2 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה:
1 לקחת סיר כבד ורחב ולסדר את רצועות הגמבה ומעל הבטטה והתפו"א והשיני שום ו על הניוקי
2 לוקחים קערית שמים תבלינים שום קטוש ושמן לערבב הייטב ולשפוך מעל התפו"א
3 לוקחים כוס מים רותחים ולשפוך מהצד(לא על התפו"א) לפזר כוסברה ולבשל עד שיצטמצם הרוטב ויסמיך
בהצלחה רוחמה כהן…🌸🌸🌸