Share with:


פרווה

אופן הכנה

בקרו בקבוצה שלי : במטבח של תהילה גיל…מתכונים מכל ה..❤

קוראים לזה "ג'ראדק" או "גאוורג" סוג של פיתה יבשה קרנצ'ית מהמטבח העיראקי….

מאז ילדותי ועד היום מכינים את זה לכבוד יום כיפור ע"מ לא להכיבד על הקיבה וגם בסיום הצום זה קל יותר מלחם….לאחר האפיה לאחסן בשקית מבד (או ציפה של כרית שלא בשימוש)

אז… למי שמעוניין מתכון בבקשה:
1 ק"ג קמח רגיל
כף וחצי שמרים יבשים
1 כף מלח
1 כפית סוכר
1/3 כוס שמן
3 כוסות מים פושרים, שומשום לקישוט….

הכל מדוד בכוס מדידה.

אופן ההכנה: לתוך קערת המיקסר להכניס את כל החמורים ללוש לקבלת בצק חלק כ- 4 דקות …
להתפיח כשעה…לשמן את הידיים ,להכין כדורים כ- 22 יחידות ,
לטבול בשושמשום
לבזוק קמח על השיש ולרדד לעלה דק..
לאפות בסיר גריל כדקה מכל צד…
(מי שלא מיומן רצוי לעבוד בשניים.)

בהצלחה….חתימה טובה !!

ג'ראדק" או "גאוורג" סוג של פיתה יבשה קרנצ'ית מהמטבח העיראקי_מתכון של תהילה גיל
תהילה גילספר המתכונים של
מתכון של

תהילה גיל

220 מתכונים