Share with:


בשרי

אופן הכנה

בקערה שמים
חצי קילו בשר טחון
בצל קצוץ
צרור פטרוזליה קצוצה
קופסת רסק עגבניות קטנה
חצי כף מלח
חצי כפית פילפל לבן
חצי כף בהרט
רבע כוס שמן
חצי כף פפריקה
לערבב הכל יחד

הבצק
4 כוסות קמח
1 ביצה
רבע כוס שמן
כף סוכר
2 כפות שמרים
חצי כף מלח
כוס מים

ללוש הכל יחד כ8 דקות
את המלח לשים בסוף
להתפיח חצי שעה
לרדד לקרוץ עיגולים
בקוטר שרוצים
(אני קרצתי עם צלוחית)
עם כף לשים מתערובת
הבשר למרוח על כל העיגול
לשים בתבנית עם דף אפיה
ככה לעשות עם כל העיגולים
200 מעלות
20/30 דקות
בתאבון

לחמאבעגין
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

742 מתכונים